به گزارش مشرق، محمد مهدي نژاد نوري در گفتگو با مهر گفت: بزرگترين پژوهش ملي در حوزه علوم انساني طي 20 سال گذشته در ايران که هدفمند بوده و به نتيجه رسيده پژوهش درباره هدفمندي يارانهها بوده است.
معاون پژوهش و فناوري وزير علوم، تحقيقات و فناوري افزود: پژوهش بر روي موضوع هدفمندي يارانهها حدود 20 سال گذشته در کشور مطرح بوده و دولتهاي مختلف در جمهوري اسلامي ايران در پي انجام آن بودهاند. هر کدام از دولتها طي 20 سال گذشته دست به يک کار مطالعاتي ميداني در زمينه هدفمندي يارانهها زدهاند.
مهدي نژاد نوري افزود: طي 20 سال گذشته براي دستيابي به پيش بينيهايي مبني بر اينکه در آينده بايد چه شيوهاي براي هدفمندي يارانهها اتخاذ شود و نحوه حرکت چگونه بايد باشد پژوهشهاي مختلفي صورت گرفته است لذا بيشترين پژوهشهاي ميداني و نظري و نشستهاي علمي بر روي موضوع هدفمندي يارانهها انجام شد.
وي خاطرنشان کرد: پژوهش زياد طي زمان با موضوع هدفمندي يارانهها در کشور صورت گرفته تا ضمن تعيين وضعيت موجود، راهکارهاي مرتبط با هدفمندسازي يارانهها بررسي شود و با پژوهش به اين مهم دست پيدا کنيم که چگونه بهترين برنامه هدفمندي ارائه شود و چگونه فضاسازي لازم صورت گيرد.
معاون پژوهش و فناوري وزير علوم درباره تآثير هدفمندي يارانهها بر وضعيت پژوهش و تجهيزات پژوهشي گفت: هدفمندي يارانهها گشايش زيادي در پژوهش کشور ايجاد ميکند چون دستگاههاي مختلف براي اينکه بتوانند رقابت کنند و دستاوردهايشان را اقتصادي کنند مجبور ميشوند به پژوهش روي آورند و سرمايههايشان را براي پژوهش هزينه کنند.
مهدي نژاد نوري خاطرنشان کرد: همراه با اجراي هدفمندسازي يارانهها به مقدار زيادي پژوهش از انزوا در جامعه خارج ميشود و وارد متن ميشود.